tirsdag den 10. september 2013

Så er det lige før det sker.....

På torsdag formiddag ankommer de 4 kunstnere og deres kunstneriske leder Steen Rasmussen til Hoven. Formiddagen kommer til at gå med indkvartering, men allerede over middag går de i gang med deres kunstneriske projekter. De bliver indkvarteret i hytter og campingvogne nede ved spejderhuset.

Mange har allerede aktivt hjulpet og givet tilsagn om hjælp i dagene der kommer. Nogle har venligst udlånt hytter og campingvogne til indkvartering og andre har meldt sig til at bage kage, sørge for måltider til kunstnerne mm. Men der er plads til mange flere frivillige.
 
Susanne Ruoff fra Berlin vil som tidligere omtalt, lade sig inspirere af en trækasse med forskellige geometriske former. Hun vil lave en større udgave af de geometriske former. Hun kommer til at arbejde i den gamle DLG bygning på Industrivej og der kan blive brug for nogle hjælpere til at male formerne. 
Så kig forbi og tag gerne del i arbejdet.


Misa Namekawa fra Japan ønsker at lave et kunstobjekt af glitrende papir. Hun kommer til at arbejde i Spejderhuset.

Vi har tidligere opfordret til, at Hovenboerne bidrager med forskelligt glitrende papir, da der bliver brug for rigtig meget. Det kan være kulørte reklamer samt gamle ugeblade og tidsskrifter. Så hvis du har noget vi kan bruge, er du meget velkommen til at aflevere det i spejderhuset fra torsdag middag.
Papiret skal rulles og samles med lim til en skulptur. I den forbindelse bliver der brug for nogle hjælpere til at rulle papiret. Det gælder både børn og voksne. Så kik forbi det arbejdende værksted i spejderhuset.

Michael Bredtved fra Århus vil med træ og motorsav fremstille et stort kødben, en hund og flere siddepladser af træ. Så er der mulighed for at hundeluftere og andet godtfolk kan sidde og betragte kunstværket, samtidig med at de tager sig et velfortjent hvil. 

Michael arbejder ved spejderhuset på Hårkjærvej, så hvis du er en kyndig håndværker er du velkommen til at kigge forbi og give en hånd med. Man er også meget velkommen til blot at kigge forbi og følge med i arbejdet.


Tanja Rau er fra København og en del af kunstnerduoen Bank og Rau. Tanja ønsker i samarbejde med lokalbefolkningen at lave et stort udendørs vitrineskab, der skal indeholde en samling bestående af udvalgte brugs- og pyntegenstande fra forskellige tider. 
Vitrineskabet bygges under ledelse af Tanja Rau af fortrinsvis indsamlede materialer fra byens borgere. Gerne rester fra det gamle køkken, rester af træ og plader, gamle vinduer, spejle, fliser og gamle hængsler. Materialerne samles i en slags mosaikplader, hvoraf skabet bygges.
Så nu har man muligheden for at få ryddet op i skuret eller på loftet. Hvis du ligger inde med noget du gerne vil af med, kan du kontakte  smed Karsten Jensen på telefon 27229850, og aftale hvornår det kan indleveres ved hans lagerhal (tidligere DLG), som bliver arbejdsstedet for Tanja Rau og hendes hjælpere. 

Kig i gemmerne og se om du kan finde en genstand, du vil donere til at pynte i det færdige skab. Det må gerne være en ting med en historie. Genstanden kan afleveres i spejderhuset fredag og lørdag i tidsrummet kl. 11-14, hvor der vil sidde nogen klar til at skrive historien ned.

Også her bliver der brug for frivillige hænder. Så kom endelig forbi og giv gerne en hjælpende hånd. 

Vi ved godt at alle har travlt med arbejde og andre gøremål. Men hvis du har et par timer formiddag, eftermiddag eller aften, vil det være dejligt. Vi skal have flest mulig fra Hoven med i dette projekt. Så mød op og vær en del af det hele, når kunsten indtager Hoven.

De kunstnere vi får besøg af, har netop været en tur i Sinding-Ørre. På bloggen er der et link til deres blog og her kan man se de produkter de har fået fremstillet. Det ser rigtig flot ud.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar