søndag den 21. april 2013

Udvidelse af legepladsen ved børnehuset i Hoven

Hentet fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Flot udvidelse af legeplads ved børnehuset i Hoven




Hoven: Indianerlejr, garageanlæg, kørebane, og spillested er blandt de nye aktiviteter, der er blevet etableret i anden etape på legepladsen ved Hoven børnehus. Forældre og andre frivillige satte hinanden stævne, for ved fælles hjælp, at få renoveret den sidste del af legepladsen, der nu bliver næsten dobbelt så stor.
Hanna Bertelsen, der orienterer om projektet, fortæller at diverse sponsorater og frivillig arbejdskraft gør det muligt at indrette omgivelserne til glæde og gavn for de 28 børn, der lige nu bliver passet i børnehuset.
Indianerlejren består af to tipier, og en kreativ far har fremstillet tre træheste, der er blevet forsynet med seletøj og stigbøjler. Der er blevet anlagt en lang kørebane i forbindelse med garageanlægget, og »spillestedet« består af et rio-net, hvor gamle potter og pander er hængt op.
»Skulle nogen have noget tilovers hjemme i køkkenskabene, kan vi godt bruge flere »lydpotter« samt »slagtøj«, oplyser Hanna Bertelsen. ”
»Børnehuset har også fået foræret to bord/bænkesæt, så næste års projekt/ønske er at få tag og sider bygget op ved den store terrasse. Det vil give mere læ og øgede muligheder for aktiviteter, som f.eks. at side ude og spise,« fortæller Hanna Bertelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar